Στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο λίγες νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων το μεσημέρι – απόγευμα στην Πελοπόννησο και την Κρήτη.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Κρήτης.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, τοπικά στα πελάγη 6 και από το απόγευμα στα νοτιοανατολικά έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 13 και στα υπόλοιπα τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο.
Νησιά Ιονίου
ΚΑΙΡΌΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων το μεσημέρι – απόγευμα στην Πελοπόννησο.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Από το μεσημέρι στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τα νησιά του Ιονίου γενικά αίθριος.
ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από -2 (μείον 2) έως 12 βαθμούς Κελσίου.