Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στα ηπειρωτικά ορεινά, στα βόρεια ημιορεινά καθώς και στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 09 με 10 βαθμούς, στα δυτικά, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 13 με 14 βαθμούς, στην Κρήτη τους 12 με 13 και τοπικά στα νότια έως 15 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα τους 11 με 12 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τοπικά στα ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες.
Νησιά Ιονίου
ΚΑΙΡΌΣ: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στο βόρειο Ιόνιο και τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες περιοχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και από το βράδυ της Πελοποννήσου.
ΑΝΕΜΟΙ: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ: Έως 13 με 14 και στο εσωτερικό της Ηπείρου έως 10 βαθμούς Κελσίου.