Ο Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας, αφού τονίζει πως η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη οργανώθηκε από συνεργάτες της Μ. Υδραίου, υποστηρίζει πως οι μεν πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα στη διαμαρτυρία, η δε αντιπολίτευση του δήμου έχει υποχρέωση να καταθέσει προτάσεις για τα δημοτικά τέλη.
Η ανάρτηση Πουλημένου
Οι πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα στη διαμαρτυρία, οι της ηγεσίας της μείζονος μειοψηφίας όμως, έχουν και την υποχρέωση να καταθέσουν τη δική τους πρόταση για την δικαιότερη κατανομή των δημοτικών τελών καθαριότητας.
Δεν την έχουν καταθέσει και αρκούνται σε αφορισμούς που δεν πείθουν κανέναν.
Η «καυτή πατάτα» των τεράστιων ετήσιων ελλειμμάτων στην διαχείριση των απορριμμάτων είναι αμείλικτη πραγματικότητα που απαιτεί σοβαρή και υπεύθυνη απάντηση.
Η φωτό είναι από την σημερινή διαμαρτυρία που οργάνωσαν συνεργάτες της πρώην δημάρχου Μερόπης Υδραίου, έξω από το Μαράσλειο.