Ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων για τη συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση.
Αναλυτικά:
Μετά την επιτυχημένη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου και τα μαχητικά συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα ζητώντας εδώ και τώρα δικαιοσύνη για να πληρώσουν όλοι οι πραγματικοί ένοχοι, ο αγώνας συνεχίζεται με νέα πανελλαδική απεργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Ως εργαζόμενοι γονείς συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών, να μη θρηνήσουμε παιδιά στα σχολεία «παγίδες». Συνεχίζουμε τον αγώνα για ασφαλείς συνθήκες εργασίας, για αξιοπρεπείς μισθούς.
Συνεχίζουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε:
Να αποδοθούν όλες οι ποινικές και πολιτικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών.
Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς σε ιδιωτικό και δημόσιο φορέα με ταυτόχρονη κατάργηση του ΦΠΑ σε είδη ευρείας κατανάλωσης.
Σύγχρονα και ασφαλή σχολεία για τα παιδιά μας. Να ξεκινήσουν άμεσα οι μελέτες καταγραφής αντισεισμικής θωράκισης
Μέτρα για την κάλυψη όλων των αναγκών σε εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό σε όλες τις σχολικές μονάδες από την πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων.
Η προσυγκέντρωση μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων θα γίνει στα Γενικά Λύκεια στις 10:30 π.μ και η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 π.μ στο Εργατικό Κέντρο.
ΣΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΟΝΕΙΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!