Η ομάδα της νότιας Κέρκυρας δεν τα κατάφερε στη Ζάκυνθο, έχασε με 1-0 από την τοπική ομάδα και οι ελπίδες παραμονής μειώθηκαν αισθητά.
Θύτης της ήττας της “βασίλισσας” ήταν ο Παραγουανός Τσιμέλι που βρήκε δίκτυα στο 82ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Σε ένα παιχνίδι, όπου η ΑΕΛ το είχε φέρει στα μέτρα της, στο πρώτο ημίχρονο, και μάλιστα θα μπορούσε να σκοράρει πρώτη. Είτε με το Μουζακίτη στο 13′, είτε με τον Παπαθανασίου στο 21′, είτε με το Μπαλό στο επόμενο λεπτό.
Αλλά δεν…
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι της Ζακύνθου ανέβασαν μεν ρυθμό, όμως, πλην μιας – δυο ευκαιριών δε μπορούσαν να πλησιάσουν στα κερκυραϊκά καρέ.
Και στο 77′, έγινε μια φάση που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες της Λευκίμμης. Καθώς, ο Παπαθανασίου ανατράπηκε εντός περιοχής, όμως, ο ρέφερι δεν είδε τίποτα…
Ε, και στη συνέχεια τα είπαμε. Χτύπησε στο 82′ ο Τσιμέλι και οι ελπίδες παραμονής μειώθηκαν κατά πολύ.
Ρέφερι του ματς ήταν ο Κωνσταντίνος Οικονόμου (Αχαΐας) με βοηθούς τους Γιώργο Καραμέρο και Λευτέρη Ντάβαρη (αμφότεροι από την Ηλεία)
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Στάθης Καραμαλίκης): Δήμας, Μαλαμούλης, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης, Τσιμέλι, Νικολακόπουλος, Αγκαράϊ, Χατζηστάμου, Νικολίτσας
Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Χρήστος Αγγέλης): Πιττάτζης, Μοτσοβίλα, Μπαλός, Σκιαδάς, Παπαθανασίου, Τσοπανάς, Μουζακίτης, Σπανός, Βασσάκης, Κωστακιώτης, Γρηγοριάδης
Διαμαρτύρεται η ΑΕΛ: Είμαστε απροστάτευτοι…
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η διοίκηση της ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση. Σε αυτή τονίζει πως αξιωματούχοι της Ζακύνθου επιτέθηκαν στην κερκυραϊκή αποστολή και στον διαιτητή πριν την έναρξη του ματς.
Αναλυτικά:
Συγχαρητήρια στους αξιωματούχους, ο Θεός να τους κάνει, της ομάδας της Ζακύνθου για την επίθεση στην ομάδα μας και στον διαιτητή Οικονόμου για το σημερινό έγκλημα! Το πέναλτι που έπνιξε σήμερα θα το ζήλευαν και οι μαϊμούδες “Μακάκα”.
Έχει ο καιρός γυρίσματα και ουαί κι αλίμονό σας όταν ξαναβρεθούμε, γιατί θα ξαναβρεθούμε!
Υ.Γ. Κύριοι της ΕΠΣ Κέρκυρας η ομάδα μας κάθε Κυριακή είναι απροστάτευτη και το μόνο που σας νοιάζει είναι να ψηφιστούν οι απολογισμοί στη Γενική Συνέλευση!
Photo: ioniansports.gr