Έκπληξη προκάλεσε σε πολλούς η (επαν)εμφάνιση του Γιώργου Καλούδη σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής παράταξης και διεκδικών για μια ακόμα φορά το θώκο του Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας έχοντας ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, δεν έχει… σούρει λίγα στο ΠΑΣΟΚ και την τοπική του ηγεσία, κομματική και βουλευτική, τα τελευταία χρόνια μέχρι και σήμερα.
Όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διεκδικεί χρίσμα για το συνδυασμό που δημιουργεί -όπως έχει ανακοινώσει- μαζί με το Χρύσανθο Σαρλή με τον τελευταίο πάντως να μη δίνει εδώ και χρόνια το παρών του σε εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ ή του ΚΙΝΑΛ (δεν ήταν ούτε αυτή τη φορά εκεί).
Ο κ. Καλούδης λοιπόν, πήγε στην κοπή της πίτας αλλά είχε ελάχιστες επαφές είτε με τους υποψήφιους βουλευτές, είτε με την ηγεσία της Νομαρχιακής.
Πάντως, πήγε στην αίθουσα μαζί με το γιό του, Νίκο Καλούδη, ο οποίος είναι ενεργός στα κοινά του ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ στο νησί των Φαιάκων.