Με μια υπέροχη συναυλία του Συνόλου Μουσικής Δωματίου της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μαντζαρος», στους κήπους της αυτοκρατορικής έπαυλης του Αχιλλειου, «έκλεισε» η φετινή θερινή καλλιτεχνική περίοδος.
Στην συναυλία με τίτλο «Μελωδικές στιγμές από τον Beethoven στον Χατζιδακι», που διεύθυνε ο Αρχιμουσικός μας Σωκρατης Ανθης και ο Διδασκαλος της ΦΕΜ κ. Δημήτρης Άργυρος, μάγεψαν με τις φωνές τους οι βαρύτονοι κ.κ. Παντελής Κοντός και Σωτήρης Τριάντης που ερμήνευσαν τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και Ιταλικές καντσονέτες.
Ιδιαίτερη στιγμή επίσης και συγκινητική, ήταν όταν ο Αρχιμουσικός κ. Σωκρατης Ανθης, ερμήνευσε, ως τρομπετίστας, την άρια του C. Saint-Saens ” Η καρδιά μου ανοίγει στο άκουσμα της φωνής σου”.
Τέλος, η ΦΕΜ ευχαριστεί πολύ την ΕΤΑΔ και τον Διευθυντή του Αχιλλειου κ. Τάσο Διαβάτη για την παραχώρηση του χώρου, καθώς ιδιαίτερα ευχαριστει το κοινό που για άλλη μια φορά την τίμησε με την παρουσία του.