Η ομάδα του Κώστα Χριστοφοράκη βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο, στην επανάληψη ανέβασε στροφές κι έφτασε στην ολική ανατροπή κάνοντας έτσι το τρία στα τρία μετά το restart.
Ένας άλλος ΑΟ Κασσιόπης παρουσιάζεται στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου μετά την επανέναρξη της σεζόν. Καθώς, προ διακοπής οι Φαίακες μετρούσαν μόνο ήττες, ενώ, μετά το restart μετρούν μόνο νίκες.
Βεβαίως, η αλήθεια είναι πως επί της ουσίας ο ΑΟ Κασσιόπης του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που πρωτοξεκίνησε τη σεζόν. Αφού, στο μεσοδιάστημα πραγματοποίησε πάνω από 20 μεταγραφές ποδοσφαιριστών ανώτερου επιπέδου σε σχέση με αυτούς της αρχής.
Έτσι λοιπόν για τρίτο παιχνίδι μετά το restart η ομάδα του Χριστοφοράκη πανηγύρισε την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Αυτή τη φορά, κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας με 2-1.
Σε ένα παιχνίδι, που η ομάδα της Καστοριάς ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο Κανόνι με τέρμα του Χασάι στο τέταρτο.
Ωστόσο, στην επανάληψη, η Κασσιόπη πάτησε γκάζι, έφτασε στην ισοφάριση με τον Τσιάβο στο 65’ και πέντε λεπτά πριν το τέλος έκανε την ολική ανατροπή με τον Πλατέλλα.
Διαιτητής του ματς ήταν ο Κωνσταντίνος Νέος από τα Γιάννενα με βοηθούς τους Λάμπρο Λιαμίρα και Ιωάννη Ράπτη από τη Θεσπρωτία