Ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας, επί Σαρλή, έφυγε το Σάββατο από τη ζωή, όπως γνωστοποίησε ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Ιωάννης Σπιτιέρης.
Ένας από τους πιο επιτυχημένους αντιδημάρχους Καθαριότητας της Κέρκυρας, ο Παναγιώτης Γιοχάλας δεν είναι πια ανάμεσά μας. Καθώς, σήμερα, Σάββατο έφυγε από τη ζωή.
Ο Παναγιώτης Γιοχάλας υπήρξε ιδιαιτέρως αγαπητός στους κατοίκους της Κέρκυρας για την εργατικότητα που επέδειξε στο πόστο του αντιδημάρχου Καθαριότητας το οποίο υπηρέτησε επί δημαρχίας Χρύσανθου Σαρλή.
Ο χαμός του έγινε γνωστός από τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Ιωάννη Σπιτιέρη, ο οποίος ανέφερε τα εξής:
«Σήμερα απεβίωσε στο γηροκομείο της αρχιεπισκοπής των Καθολικών ο κύριος Γιοχάλας γνωστός σε όλους τους Κερκυραίους. Χαιρετάμε αυτόν τον άνθρωπο που με την απλότητα του αλλά και με την μοναδική του αγάπη για την Κέρκυρα που την απέδειξε στην πράξη ως δημοτικός σύμβουλος, τίμησε τους ψηφοφόρους του, άφησε εποχή, παράδειγμα για όλους αυτούς πού θέλουν να προσφέρουν κάτι στον τόπο μας όχι με λόγια, αλλά με έργα. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Αιωνία του η μνήμη.»
Το CorfuPress.com εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στους οικείους του αείμνηστου Παναγιώτη.