H Κέρκυρα αποτελεί νέο προορισμό του καταλόγου Smart & Small του τουρ οπερέιτορ Studiosus για το 2019.
Στο νέο πακέτο 8 ημερών στην Κέρκυρα περιλαμβάνονται επισκέψει σε εργοστάσιο σαπουνιού, σε οικολογική φάρμα και στο Αχίλλειο.
Οι επισκέπτες θα φιλοξενούνται σε πρώην αρχοντικό με ταράτσα στην άκρη της παλαιάς πόλης της Κέρκυρας.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης μεταφορά με καϊκι στη νησίδα Βίδο, όπου δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα και προσφέρεται για κολύμβηση.
Άλλοι νέοι προορισμοί στο πρόγραμμα του Studiosus για το 2019 είναι η Ρώμη και η Ρουμανία. Ο κατάλογος θα περιλαμβάνει 52 ταξίδια εκ των οποίων τα 2 τρίτα βρίσκονται στην Ευρώπη.
Το προϊόν Smart & Small απευθύνεται σε όλους τους ταξιδιώτες, με συνδυασμό διακοπών παραλίας και εκπαιδευτικών εμπειριών.
ΠΗΓΗ: tornosnews.gr