Εργαζόμενοι ξενοδοχείου Gelina προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Alpha Bank στην πόλη της Κέρκυρας, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα παλαιότερων ετών.
Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το σχετικό κείμενο του Συνδέσμου Ξενοδοχ/λων:
Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Gelina αντιδρώντας στην απόφαση των εταιρειών
ΝΗΣΙ ΦΑΙΑΚΩΝ και ΜΕΤΩΠΗ, της Τράπεζας και της κυβέρνησης να προωθήσουν
“σχέδιο εξυγίανσης” της εταιρείας και μεταβίβασης της στον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη παραπέμποντας στο μέλλον την πληρωμή των οφειλόμενων από έτη 2014-2017 αποδοχών τους, πραγματοποίησαν σήμερα συμβολικό αποκλεισμό του κεντρικού καταστήματος της Τράπεζας.
Με τον αγώνα τους αυτό προειδοποιούν το κουαρτέτο των εμπλεκόμενων στο deal της “εξυγίανσης” ότι αν δεν ξεκινήσουν άμεσα την καταβολή των οφειλόμενων θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, πιέζοντας εταιρείες, κυβέρνηση και την Τράπεζα με πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.
Επόμενο ραντεβού των εργαζομένων η απεργία της 1ης Μάη χωρίς να αποκλείονται και άλλες κινητοποιήσεις στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα.