Ο Νίκος Κονισπολιάτης επιστρέφει στη Γ’ εθνική, αφού, συμφώνησε να συνεχίσει για ακόμη μια χρονιά στους Πρωταθλητές Κέρκυρας.
Την πρώτη του (μεγάλη) συμφωνία ενόψει της Γ’ εθνικής έκλεισε ο Κρόνος Αργυράδων. Αφού, οι Νότιοι τα βρήκαν σε όλα με το Νίκο Κονισπολιάτη ούτως ώστε να παραμείνει κάτοικος νότιας Κέρκυρας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Ένα deal ανανέωσης, που σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για τους νεοφώτιστους στη Γ’ εθνική, μιας και μεταξύ άλλων, ο Κονισπολιάτης γνωρίζει την κατηγορία, έχοντας αγωνιστεί εκεί με επιτυχία και στο παρελθόν (όταν μάλιστα, η εν λόγω κατηγορία ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστική).
H ανακοίνωση του Κρόνου
Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν ότι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Κονισπολιάτης από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας την τελευταία τριετία παραμένει στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Νίκο υγεία, προσωπική και οικογενειακή προκοπή και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.