Σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκε το πτώμα γυναίκας στο νότιο άκρο της Γλυφάδας, μέσα στα βράχια. Αναζητείται η ταυτότητά της, θα διενεργηθεί νεκροψία για τα αίτια. Καταγγελία για αργοπορία και δημόσια έκθεση του πτώματος επί ώρες…
Εντοπίστηκε, το απόγευμα της Πέμπτης 10 Αυγούστου 2017, μία σορός γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή στο νότιο άκρο της παραλίας “Γλυφάδας” ν. Κέρκυρας, ανάμεσα σε βράχια.
Η ανωτέρω σορός γυναίκας, ηλικίας 30-40 ετών, ύψους 1,65μ. με κοντά σκούρα καστανά μαλλιά, έφερε κοντό παντελόνι τζιν και λευκό μπλουζάκι ενώ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Καταγγελία
Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε λουόμενη στο newsit.gr “‘‘Ήμουν στην παραλία της Γλυφάδας. Στις 14:30 έμαθα ότι υπάρχει μία νεκρή γυναίκα. Στις 17:30 ήρθαν δύο άντρες του λιμενικού. Άρχισαν να λένε πως θα έρθει λιμενικό από θάλασσα και το πτώμα το έβγαλε τελικά ο ναυαγοσώστης που ήταν στο ξενοδοχείο.
Δεν το έβγαλε έξω για να μην μαζευτεί κόσμος. Για περίπου δύο ώρες έμεινε στα ρηχά. Το βλέπαμε. Δίπλα του ήταν ο ναυαγοσώστης και το κοιτούσε. Δεν ήρθε ούτε αστυνομία ούτε το λιμενικό να τον παραλάβει. Κατά τις 19:30 το απόγευμα ήρθαν δύο άνθρωποι από το γραφείο τελετών πέρασαν από το ξενοδοχείο με μία μαύρη σακούλα από το χέρι και δεν είχαν φέρει φορείο.
Έτσι πήραν το πτώμα με μία ξαπλώστρα και το έβαλαν στο φορτηγάκι και έφυγαν. Το θέαμα όλο ήταν να βλέπουμε την ξαπλώστρα και το πτώμα που έμεινε για δύο ώρες στο νερό. Ο κόσμος έβλεπε. Είχε και μικρά παιδιά τα οποία έβλεπαν το πτώμα. Το πέρασαν μέσα από την παραλία. Λιμενικό δεν ήρθε, η αστυνομία δεν ήρθε και δεν ήρθε ούτε ιατροδικαστής».