Το κάλεσμα
Την Δευτέρα 8/8 στις 7μμ με πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής θα γίνει προσπάθεια καθαρισμού των οδών Ιακώβου Πολυλά και Βράιλα-Αρμένη, όπως επίσης και των σημείων των δρόμων αυτών, που βρίσκονται κάδοι απορριμμάτων.
Η συνεργασία σας είναι πολύτιμη όσον αφορά στην συμμετοχή σας!
Επίσης κατανοώντας απόλυτα τις δυσκολίες στάθμευσης αυτήν την εποχή στο νησί μας, θα διευκόλυνε εξαιρετικά η προσωρινή και έγκαιρη ,ει δυνατόν, μετακίνηση των αυτοκινήτων έτσι ώστε να διευκολυνθεί ο καθαρισμός.
Ο καθαρισμός θα γίνει με την συμμετοχή της εθελοντικής ομάδας < όλοι μαζί για την Κέρκυρα> και συνεργείων του Δήμου Κέρκυρας.
Θα ξεκινήσουμε απο την συμβολή των οδών Ριζοσπαστών Βουλευτών, Ιακώβου Πολυλά και και Βράιλα-Αρμένη και θα φτάσουμε έως την συμβολή των ίδιων δρόμων και της Λεωφόρου Δημοκρατίας!( παραλιακή).
Δευτέρα 8/8 στις 7μμ.
Σημείο συνάντησης: Ιακώβου Πολυλά και Ριζοσπαστών Βουλευτών, στην γωνία του 1ου Γυμνασίου Κέρκυρας.
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μώρου Ισμήνη- τηλ επικοινωνίας: 6937 303111
Τελευταία σχόλια