Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΟΚΑ Κέρκυρας γνωστοποίησε τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκαν από τις 4/6 έως και τις 10/6/2015.
Στις αρχαιρεσίες πήραν μέρος δύο συνδυασμοί:
1. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
2. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Κατά τις 5 ημέρες της ψηφοφορίας ψήφισαν 378 συνταξιούχοι
Κατά την διαλογή Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Συνταξιούχων πήρε 259 ψήφους και η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία 115 ενώ βρέθηκαν 4 λευκά και άκυρα.
Από τον πρώτο σε ψήφους συνδυασμό εκλέχτηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο οι ακόλουθοι έξι: Σοφία Λίβερη, Βασίλης Καστάνιας, Τάσος Βλάχος, Χρήστος Τρίκκος, Ελένη Βουτσινά, Σπύρος Χατζηγεωργίου.
Από τον δεύτερο συνδυασμό εκλέχτηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο οι ακόλουθοι τρεις: Γιώργος Κουλούρης, Γιώργος Βάρθης, Γιώργος Νικολούζος.
Η Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή αποτελείται από δύο μέλη του συνδυασμού ΑΕΚΣ και ένα του συνδυασμού ΔΑΣ.
Όσον αφορά τους αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, η παράταξη της ΑΕΚΣ αύξησε τους αντιπροσώπους της κατά έναν κι έφτασε στους έξι ενώ η ΔΑΣ παρέμεινε στους δύο.
Η ΑΕΚΣ αύξησε επίσης και τους εκπροσώπους της στην Ομοσπονδία όπου από έναν έφτασε στους τρεις ενώ έναν εκπρόσωπο θα στέλνει στις συνεδριάσεις της Ομοσπονδία η ΔΑΣ.
Τέλος, ο Σύνδεσμός μας ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που πήραν μαζικά μέρος στις εκλογές και δηλώνει ότι θα συνεχίζουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των σοβαρών και χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως συνταξιούχοι.
Τελευταία σχόλια