Οι φιάλες που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση των τραπεζών αίματος του Νοσοκομείου Κέρκυρας και της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και στα παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία
Η καθιερωμένη πλέον αιμοδοσία στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19.10.2015 και στην Κέρκυρα.
Η αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κέρκυρας, η κινητή μονάδα του οποίου θα βρίσκεται στον χώρο του ισογείου του κτιρίου των αστυνομικών υπηρεσιών την ερχόμενη Δευτέρα κατά τις ώρες 10.30 έως 13.30, ενώ η αιμοδοσία θα συνεχιστεί και κατά τις ώρες 17.30 έως 20.30 στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κέρκυρας.
Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχουν αστυνομικοί των υπηρεσιών της Κέρκυρας καθώς και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Ηλίας Πολίτης», η Ε.Μ.Ε.Δ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας, η τοπική Διοίκηση Κέρκυρας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Κέρκυρας καθώς και η εθελοντική ομάδα «Όλοι μαζί μπορούμε».
Εθελοντές αιμοδότες, πολίτες και φίλοι του εθελοντισμού είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης αίματος, για την ενίσχυση των τραπεζών αίματος του Νοσοκομείου Κέρκυρας και της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς για την κάλυψη μέρους των αναγκών παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.
Τελευταία σχόλια