Δύο σοβαρά τροχαία έγιναν στην Κέρκυρα το διήμερο Πέμπτη – Παρασκευή. Τροχαία, που εκτυλίχθηκαν σε τραγωδίες, αφού, έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.
Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, στη συμβολή της οδού Κατσιμίδη με την Επαρχιακή οδό Κέρκυρας – Πέλεκα. Όταν η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 42χρονος ντόπιος, συγκρούστηκε με λεωφορείο Δ.Χ, που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου.
Με την προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος να τη διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.
Όσο για το δεύτερο τροχαίο, αυτό έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Λευκίμμη. Όταν το ΙΧ που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας του με αποτέλεσμα, το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός ακόμη 33χρονου ημεδαπού, συνοδηγού του οχήματος.
Προανάκριση, εδώ, για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων.
Τελευταία σχόλια