Συνελήφθησαν την Τετάρτη (04.11.2015) το απόγευμα στην Κέρκυρα και την Ζάκυνθο δύο άτομα, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις.
Ειδικότερα, η πρώτη περίπτωση αφορούσε τον εντοπισμό ενός 57χρονου ημεδαπού στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας και όπως διαπιστώθηκε εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας.
Η δεύτερη περίπτωση αφορούσε τον εντοπισμό ενός 32χρονου υπηκόου Αλβανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.
Συνελήφθη στην Ζάκυνθο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη την Τετάρτη (04.11.2015) το μεσημέρι στην Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 25χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Αναλυτικότερα, ο 25χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο στοχευμένου ελέγχου και στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (12) γραμμαρίων.
Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.
Τελευταία σχόλια