Η γραπτή δήλωση – απάντηση της Γκερέκου
“Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι σε πρόσφατο δελτίο τύπου της, η Δημοτική Αρχή εκφράζει την ανησυχία της για την πλήρη και οριστική αποκατάσταση του Κωδωνοστασίου της Ανουντσιάτα. Κάπως όψιμα βεβαία, καθώς δεν φρόντισε το διάστημα που ασκεί τα καθήκοντα της να ενημερωθεί από τους καθ’ύλην αρμοδίους υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και από εμένα για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου.
Για λόγους αστικής ευγένειας και καλής πίστης απέναντι στους συμπολίτες μας και τις υπηρεσίες του Υπουργείου, η παρούσα δημοτική αρχή όφειλε, αν μη τι αλλο να διασκεδάσει την ανησυχία της, προσθέτοντας στο δελτίο τύπου ότι το Υπουργείο Πολιτισμού έχει προϋπολογίσει το ποσό των 100.000 ευρώ για την αισθητική αναβάθμιση του μνημείου, με το πέρας της σημερινής εργολαβίας. Και ότι τα σωστικά μέτρα προέχουν της αισθητικής αναβάθμισης.
Από την πλευρά μου δεν έχω παρά να εκφράσω την πλήρη εμπιστοσύνη μου στις υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού ότι το έργο θα ολοκληρωθεί έγκαιρα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και την ανησυχία μου για τη δημοτική αρχή που μοιάζει να μη συνειδητοποιεί ότι οι εκλογές τέλειωσαν την περασμένη Κυριακή”
Τελευταία σχόλια