Αιτία, η επιχείρηση της Πυροσβεστικής να κόψει και να απομακρύνει τρία μεγάλα δέντρα τα οποία είχαν γείρει επικίνδυνα προς το δρόμο, στο ύψος της στροφής στην επιχείρηση εμπορίας ξύλου Βεντούρης στου Τσάρου.
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν περίοικοι στο CorfuPress.com, κάτοικοι της περιοχής είχαν ζητήσει την απομάκρυνση των δέντρων εδώ και δύο χρόνια καθώς θεωρούσαν ότι ήταν επικίνδυνα για τους διερχόμενους.
Άνδρες της Π.Υ. με δύο αυτοκίνητα, έκοψαν και τράβηξαν με συρματόσχοινα στην άκρη του δρόμου τους τρεις κορμούς, διακόπτοντας την κυκλοφορία περίπου στις 16:30, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν απίστευτες ουρές από εγκλωβισμένα ΙΧ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κίνηση των οχημάτων αποκαταστάθηκε μετά τις 17:30 το απόγευμα, ενώ οδηγοί δήλωναν αγανακτισμένοι από τον τρόπο με τον οποίο έγινε ο χειρισμός της διακοπής και η ρύθμιση της κυκλοφορίας αλλά και η ώρα που επελέγη για να γίνει η επιχείρηση.
Διήμερη διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Κατσιμίδη
Εν τω μεταξύ, από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας ανακοινώνεται ότι για την διευκόλυνση τεχνικών εργασιών στην οδό Κατσιμίδη (Τρία Γεφύρια) θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και στα δύο τμήματα της οδού αυτό το Σαββατοκύριακο.
Τελευταία σχόλια