Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Πληροφορηθήκαμε πως στις αρχές της εβδομάδας, σε πολιτική εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, γνωστός πολιτευτής άφησε να αιωρείται η φημολογία ότι δήθεν βρίσκεται σε συζητήσεις με την Χρυσή Αυγή για πιθανή υποψηφιότητα του σε μελλοντικές εκλογές.
Δεδομένου οτι κατα καιρούς έχουν κυκλοφορήσει στο νησί μας παρόμοιες φήμες για τοπικές “προσωπικότητες” οι οποίες στο παρελθόν έχουν κατέβει ως υποψήφιοι σε διάφορους πολιτικούς χώρους, αλλά και προκειμένου να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά τα γελοία σενάρια διευκρινίζουμε δια του παρόντος ότι :
Οι εντεταλμένοι λασπολόγοι και τα τοπικά συμφέροντα της διαπλοκής που χρόνια τώρα τους συντηρούν, καθώς και οι φιλόδοξοι πολιτικάντηδες που θεωρούν πως δια της φημολογίας θα αποπροσανατολίσουν και θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη του Κερκυραϊκού λαού σε βάρος μας, θα πρέπει να γνωρίζουν πως αδίκως παλεύουν με φημολογίες και αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος να περιορίσουν την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
Θα συμβουλεύαμε όλους τους πονηρούς καιροσκόπους, που διαρρέουν μυθεύματα περι δήθεν συζητήσεων συνεργασίας με την Χρυσή Αυγή – ως συνηθίζουν με τα διάφορα συστημικά αποκόμματα – να βρούν κάποιο άλλο πρόσχημα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, να αποκομίσουν κομματικά οφέλη ή ενδεχομένως να εκβιάσουν τις κομματικές τους στέγες για το πολύτιμο της παρουσία τους.
Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν αναζητεί υποψήφιους, αλλά φτύνει κατάμουτρα όλους τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες της παρακμής, οπου στο βωμό της ψηφοθηρίας και του αστικού παλαιοκομματισμού συνέδραμαν έμμεσα ή άμεσα στη σημερινή εξαθλίωση του λαού μας προτάσσοντας τις φιλοδοξίες και τα προσωπικά οφέλη τους πάνω απο το Εθνικό συμφέρον και την Πατρίδα.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως τα πολιτικά κατάλοιπα και οι διάφοροι καιροσκόποι ουδεμία θέση μπορούν έχουν στις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρόκειται να στελεχώσουν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.
Τελευταία σχόλια