Ο έμπειρος προπονητής γνωστοποίησε στους ανθρώπους του σωματείου, ότι δεν θα συνεχίζει να εργάζεται στην ομάδα του βορρά, κλείνοντας έτσι έναν μεγάλο κύκλο τόσο στη δική του καριέρα, όσο και του Οδυσσέα Αυλιωτών.
Τρεις τίτλοι σε τρία χρόνια
Όταν ο Άκης Γιούργας ανέλαβε τον Οδυσσέα Αυλιωτών το 2006, η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ΄ τοπική κατηγορία. Ωστόσο γρήγορα εμφύσησε στους ποδοσφαιριστές του τη νοοτροπία του νικητή και μέσα από πολύ δουλειά οδήγησε την ομάδα σε τρεις συνεχής ανόδους, φτάνοντας την στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΚ, όπου τα επόμενα δύο χρόνια την καθιέρωσε ως μια από τις ισχυρότερες ομάδες του νησιού.
Η ανακοίνωση του Άκη Γιούργα
Ο Άκης Γιούργας εξέδωσε μια σύντομη ανακοίνωση στην οποία επισημοποιεί το φινάλε της συνεργασίας του με τον Οδυσσέα, ενώ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεργάστηκε αυτό το διάστημα στους Αυλιώτες.
«Μετά την ολοκλήρωση της άψογης συνεργασίας μας, την άνοδο της ομάδας τρεις Κατηγορίες και δύο άνετες παραμονές στην Α1′ ΕΠΣ Κέρκυρας, σε θέσεις 2η και 4η αντίστοιχα τα δύο τελευταία χρόνια, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλη την οικογένεια της ομάδας του Οδυσσέα Αυλιωτών, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους, για την άψογη συνεργασία που μου παρείχατε, για τον απεριόριστο σεβασμό κι εκτίμηση που δείξατε προς το πρόσωπό μου, με κάθε τρόπο και κάθε μέρα, σε όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας.
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε υγεία, εσείς και οι οικογένειές σας, και πάντα επιτυχίες στην ομάδα.
Και πάλι σας ευχαριστώ, σας εκτιμώ και θα σας θυμάμαι.
Πάντα φίλος σας,
Άκης Γιούργας»
Τελευταία σχόλια