Σύσκεψη, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Χρήστου Σκούρτη, με θέμα το συντονισμό όλων των υπηρεσιών εν όψει των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Στη σύσκεψη, εκτός του Αντιπεριφερειάρχη, συμμετείχαν: Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Κέρκυρας, Α. Ποταμίτης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, Τ. Γαβαλάς, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας, Κ. Γρηγορόπουλος, εκπρόσωποι από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, το Λιμενικό, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, τον ΟΤΕ και τη ΔΕΗ.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης εξετάστηκαν θέματα που αφορούν στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων και το συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.
Δήλωση Χρ. Σκούρτη
Αμέσως μετά τη σύσκεψη ο Αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Σκούρτης δήλωσε:
«Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων σε μια εβδομάδα, θέλω να εκφράσω προς όλους τους μαθητές και τις οικογένειες τους τις ευχές μου, για καλή επιτυχία.
Σήμερα βρεθήκαμε εδώ για να συζητήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν στην καλύτερη οργάνωση των εξετάσεων. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες στη σημερινή σύσκεψη για τη συνεργασία που είχαμε, αποτέλεσμα της οποίας θα είναι η άρτια διεξαγωγή των εξετάσεων.
Εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία στα παιδιά μας».
Τελευταία σχόλια