Δίκαιο αποτέλεσμα
Στον αγωνιστικό τομέα, το αποτέλεσμα κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν τη σπουδαιότερη ευκαιρία να σκοράρουν, όταν ο Ντιέ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 13΄.
Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να σκοράρει με τον Στολτίδη και τον Τσίγκα, όμως ο Βαγέχο δήλωσε παρών.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, λόγω και των αρκετών αλλαγών, όμως αμφότερες οι ομάδες πλησίασαν το γκολ, αρχικά η Καβάλα με τον Ντικρόκ, και στη συνέχεια η Κέρκυρα με τον Τσίγκα.
Οι συνθέσεις:
Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): Βαγέχο (46΄ Κατεργιαννάκης), Πετκάκης, Οικονόμου (79΄ Σκλιοπίδης), Ντουγκλάο (80΄ Αυλωνίτης), Τόμασιτς, Ντικρόκ (72΄ Δρόσος), Ντιέ, Σιόντης, Αλεξάντροβιτς, Γιάννου (46΄ Σουλτανίδης), Ναζλίδης.
ΑΟ Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Μίχος (65΄ Περνία), Κοντοδήμος (85΄ Καψαλόποδος), Μακρής (75΄ Βιόπουλος), Στολτίδης (55΄ Παρασκευαΐδης), Γιάντσης (72΄ Μάμαλος), Καλαντζής (46΄ Επστάιν), Λαμπρόπουλος (46΄ Μακρυδημήτρης), Τσίγκας (76΄ Πατηνιώτης).
Τελευταία σχόλια