Λιμπάντζης: Στόχος η υπέρβαση
Ο Γιώργος Λιμπάντζης συγκεκριμένα τόνισε:
«Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά, φθάσαμε σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό να ζήσουμε μια σπουδαία χαρά. Πλέον η ομάδα κέρδισε την άνοδο με την αξία της στην Σούπερ Λιγκ. Είναι μια ιδιαίτερα συγκινητική μέρα για όλους όσους ασχολούμαστε μ’ αυτή την ομάδα, διότι οι κόποι των τελευταίων τριών χρόνων απέδωσαν καρπούς. Από δω και πέρα θα κάνουμε την υπέρβαση, έτσι ώστε να πάμε ακόμη καλύτερα στην πορεία».
Καλογιάννης: Τώρα τα δύσκολα
Από τη μεριά του, ο άλλος μεγαλομέτοχος, Σπύρος Καλογιάννης μοίρασε συγχαρητήρια σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε όλα τα παιδιά που κατάφεραν μετά από μεγάλη προσπάθεια να ανεβάσουν την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ και συνέχισε λέγοντας ότι
«δούλεψαν κάτω από αντίξοες γηπεδικές συνθήκες, αλλά είχαν θέληση και υπομονή και κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα στην άνοδο. Από σήμερα όμως αρχίζουν τα πιο δύσκολα. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι και ο καθένας από τη μεριά του να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε έτσι ώστε να σημειώσουμε κι άλλες επιτυχίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για μένα ήταν η δυσκολότερη χρονιά της ζωής μου, λόγω των υποχρεώσεων μου στην Προεδρεία της ΕΠΑΕ. Πλέον, η Κέρκυρα βρίσκεται για τρίτη φορά στην ιστορία της στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι ένα μεγάλο γεγονός για ένα νησί να έχει ομάδα στη μεγαλύτερη κατηγορία, ενώ άλλες μεγάλες πόλεις με πλούσια ιστορία στο ποδόσφαιρο βρίσκονται στη Γ΄ Εθνική. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αυτή η ομάδα θέλει τώρα πιο πολύ από κάθε άλλη φορά τη στήριξη των Κερκυραίων. Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την ομάδα της Κέρκυρας έχω καταλάβει ότι εκτός από ένα μικρό μέρος των φιλάθλων, όλοι οι υπόλοιποι απαξιώνουν αυτή την ομάδα. Η ομάδα της Κέρκυρας ανήκει σε όλους τους Κερκυραίους και πρέπει να το καταλάβουν».
Τελευταία σχόλια