Το απόγευμα τα μέλη των Λεσχών Ανάγνωσης Κέρκυρας και Λέσχης Ανάγνωσης Γυναικών Κέρκυρας, συζήτησαν με τον συγγραφέα Φίλιππο Φιλίππου το βιβλίο του ” Ο άντρας που αγαπούσαν οι γυναίκες” ενώπιον ακροατηρίου.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ο συγγραφέας Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας συζήτησε με μαθητές συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του ΕΚΕΒΙ ” Συγγραφείς σε Σχολεία” . Στη συνέχεια στην αίθουσα Διονύσιος Σολωμός του Ξενοδοχείου ΚΟΡΦΟΥ ΠΑΛΛΑΣ , όπου έγιναν όλες οι εκδηλώσεις, μαθητές Δημοτικών Σχολείων για πρώτη φορά σε οργανωμένη μ’ αυτόν τον τρόπο εκδήλωση συζήτησαν με τους συγγραφείς Αντώνη Δεσύλλα, Γιώργο Βακαλόπουλο και Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη σε ένα πολύ εποικοδομητικό διάλογο. Παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες μαθητών από τα 6ο, 7ο και 12ο Δημοτικά Σχολεία Κέρκυρας
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν μεταξύ άλων ο Νομάρχης Κέρκυρας κος Πουλημένος, ο Δήμαρχος Κερκυραίων κος Σωτήρης Μικάλεφ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Παγκράτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Χονδρογιάννης, η Αντιδήμαρχος κ Τόμπρου οι πρώην βουλευτές κκ Σπύρος Σπύρου και Αλέκος Δεσύλλας, ο πρώην Δήμαρχος Γ. Τρεπεκλής, ο πρόεδρος ΔΕΥΚΑΚ κ Πουλιέζος, και ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής μπάσκετ Χάρης Παπαγεωργίου.
Τελευταία σχόλια